Bio DezinfecȚie - DezinsecȚie - Odorizare

Servicii DDD - Nocotech

BIO-DEZINFECTAREA
AUTOMATĂ A SUPRAFEȚELOR

Conceptul Nocotech se bazează pe acțiunea combinată a produsului lichid
(din gama Nocolyse, Oxypy, Oxydor) și a echipamentului de difuzie
(din gama Nocospray sau Nocomax) pentru tratarea suprafețelor și a aerului din încăperi. Toate cele 3 proceduri sunt extrem de facil si sigur de aplicat, cu un singur echipament, astfel încât dispersia să fie uniforma și toate suprafețele unei încăperi să fie tratate în mod automat. Accesul în încăperile tratate se face după 1-2 ore de la finalizarea tratamentelor, spre deosebire de produsele clasice existente pe piață, unde accesul se poate face după 24 de ore.
Deasemeni, datorită unicitatii produselor noastre și a calității lor de produse biodegradabile, acestea sunt folosite cu succes în spitalele din România (secții ATI, blocuri operatorii, etc), iar după incheierea proceselor de tratare nu este necesară intervenția umană pentru înlaturarea petelor care rămân după folosirea produselor tradiționale existente pe piață.


Servicii DDD - Dezinfectanti

Nocolyse

Gama Nocolyse este un set de produse dezinfectante biodegradabile bazate pe peroxid de hidrogen potențat cu argint sau acid ascorbic
Utilizate atât în mediul medical cât și în cel farmaceutic, produsele au spectru complet de activitate, fiind atât bactericid, virucid, fungicid si sporicid, conform standardelor actuale.
Prin difuzia cu Nocospray, produsul devine ceață uscată (cu microparticule de 5μm) ce produc o acțiune totală, omogenă și non-coroziva pe toate suprafețele, inclusiv cele electronice. Fiind bazat pe peroxid de hidrogen și necontinând acid paracetic, se descompune direct în apă și oxigen, astfel încat tratamentul este nonalergic, inodor și total biodegradabil.
Din gama Nocolyse face parte și produsul NOCOLYSE FOOD, un produs dezinfectant pe cale aeriana pentru suprafețele care intră în contact cu alimente, folosit în bucătării, locuri de servit masa și depozite de profil. Aplicarea tratamentului de dezinfecție cu acest produs se face cu toate vasele și ustensilele la vedere, pentru ca și acestea să fie dezinfectate.
Dupa incheierea tratamentului, nu este nevoie de clatire.
Printre bolile cu transmitere pe cale aeriană pe care produsele Nocolyse le elimină, prin inactivarea virusurilor specifice, se regăsesc: poliomielita (paralizia infantila), renita, faringita, conjunctivita, bronșiolita, pneumonie interstițială, gastroenterita, limfadenita mezenterică, scarlatina, oreionul, varicela, rubeola, meningita, bronsita.
Servicii DDD - Insecticid

Oxypy

Gama de poduse Oxypy este un grup de insecticide de eficacitate totală ce acționează asupra daunatorilor care zboară sau se târasc. Eradica scabia, acarienii de praf, ploșnitele, gândacii de bucătărie, puricii, muștele, țânțarii, moliile, etc.
Actiunea Oxypy a fost conceputa nu doar pentru a fi sustenabila în timp indelungat (4-6 săptămâni) dar și pentru a avea efect instantaneu pentru tratament imediat. Acțiunea combinată a substanțelor naturale pyrethrin și permethrin au efect atât asupra larvelor cât și al insectelor adulte.
Prin difuzia cu Nocospray, se trateaza automat toate suprafețele din cameră și prin aceasta se optimizează costul tratamentului cu insecticid.
Servicii DDD - Odorizare

Oxydor

Gama de poduse Oxydor este un grup de produse bazat pe uleiuri esentiale naturale.
Produsul face atat odorizarea incintei cât mai ales indepartarea mirosurilor neplacute impregnate în pereți și suprafețe, creând un ambient plăcut.
Monitorizare DDD

Monitorizarea calității tratamentului

Nocotech este unicul sistem existent la ora actuală, pe piața României, care beneficiază de kit de monitorizare a calității tratamentului.
Kit-ul conține două componente: una pentru verificarea distribuției uniforme a produsului în incinta tratată, respectiv pentru prelevarea mostrelor de pe suprafețe și verificarea prezenței microorganismelor după tratament.
Servicii DDD Prezentare

O scurtă prezentare

În acest scurt video vă sunt prezentate pe scurt produsul și modul de lucru.