Produse profesionale pentru curatenie si intretinere

Aquatabs

Ce oferim

Toate produsele comercializate de noi se încadrează în standardele internationale pentru managementul calității și mediului.
➢ Toți furnizorii nostri sunt alesi pe criterii stricte de calitate și experientă.
➢ Personalul nostru stă la dispoziția clientului și totodată vă poate instrui pentru diverse tehnici și metode de curățare, precum și a vă oferi o consultanță gratuită privind planuri de curățenie.
Putem adapta formula produselor la comandă, în conformitate cu cerințele și nevoile clienților nostri pentru a obține cele mai bune rezultate.
Dezinfectanti

Tipuri de produse

Vă oferim o gamă largă de detergenți profesionali pentru diferite scopuri în domenii precum curatenia, igiena și dezinfecția.
➢ Detergenți pentru pardoseli, întreținerea covoarelor și mochetelor
➢ Detergenți pentru menaj
➢ Detergenți pentru grupuri sanitare (dezinfectanți, detartranți, igienizanți)
➢ Detergenți pentru industrii (degresanți, dezinfectanți și detartranți)
➢ Produse pentru întreținerea pielii: săpun lichid, cremă pentru curațarea și protecția mâinilor
➢ Detergenți pentru curățarea hainelor și lenjeriilor
➢ Dispenseree și consumabile hârtie
➢ Dozatoare săpun
➢ Uscatoare mâini și păr
➢ Accesorii curățenie

Cele mai cumpărate produse

Detergenti
DETERGENT VASE MANUAL CONCENTRAT
Detergent pentru vesela universal manual, cu miros proaspat de citrice, pentru portelan, sticla, materiale sintetice si metale. Reteta profesionala dispune de o puternica actiune impotriva grasimilor. Nu lasa urme. PH neutru. Dilutie 20%, 25 litri de utilizat.
DVM-30
5 litri
Detergenti
DETERGENT VASE AUTOMAT CONCENTRAT
Detergent pentru masina de spalat vesela, cu miros proaspat de lamaie, pentru portelan, sticla, materiale sintetice si metale. Reteta profesionala dispune de o puternica actiune impotriva grasimilor. Dedurizeaza apa si impiedica depunerile de calcar. Dilutie 5-20%, 25-100 litri de utilizat.
DVA-20
5 litri
Detergenti
AGENT CLATIRE VASE AUTOMAT
Agent de clatire pentru masinile de spalat vase automat. Acest produs se foloseste cu detergentul de vase automat.
ACV-20
5 litri
Detergenti
DETERGENT PARDOSELI CONCENTRAT
Detergent pentru pardoseli: gresie, faianta, linoleum, marmura, parchet laminat.Puternic efect de curatare si parfumare, lasa suprafetele spalate si stralucitoare, igienizant cu efect de protectie. Nu necesita clatire. Dilutie 2%, pana la 250 litri de utilizat.
GF-10
5 litri
Detergenti
DEGRESANT PARDOSELI CONCENTRAT
Detergent degresant special conceput pentru pardoselile din bucatariile industriale (fast food, restaurante, abatoare etc), cu o putere deosebita de degresare, complexare si emulsionare. Stabil in mediul alcalin sau oxidant. Stabil fata de apa dura, produse petroliere sau ulei, cu rezistenta in timp. Dilutie 20%, produs de utilizat 25 litri.
DGR-20
5 litri
Detergenti
DETERGENT PARCHET CONCENTRAT
Gel pentru suprafete din lemn, curata, igienizeaza, ceruieste si parfumeaza suprafetele din lemn, parchet, podele, lambriuri si laminate. Dilutie 2%, produs de utilizat 250 litri.
PAR-10
5 litri
Detergenti
DETERGENT INOX
Detergent lichid special conceput pentru curatarea eficienta si lustruirea suprafetelor din inox alimentar si nealimentar.
SP-25
5 litri
Detergenti
DETERGENT GEAMURI
Gata preparat curata si degreseaza geamurile, oglinzile, parbrizele, obiectele din ceramica sau portelan si suprafetele laminate.
DSC-10
5 litri
Detergenti
DETERGENT GEAM CONCENTRAT
Detergent de geamuri concentrat curata si degreseaza geamurile, oglinzile, parbrizele, obiectele din ceramica sau portelan si suprafetele laminate. Dilutia este de 10%, produs de utilizat – 50 litri.
DSC-50
5 litri
Detergenti
SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN PUTERNIC PARFUMAT GUMA TURBO
Sapunul lichid antibacterian are un parfum placut de guma turbo. Datorita continutului de glicerina, sapunul hidrateaza, catifeleaza si previne uscarea pielii.
SL-BG
5 litri
Detergenti
SAPUN-GEL DUS CREMA FARA ALERGENI
Produs de calitate superioara din materii prime de foarte buna calitate fara alergeni cu parfum placut de flori si uleiuri naturale.
SL-CR
5 litri
Detergenti
SAPUN SPUMA ANTIBACTERIAN
Produs de calitate superioara din materii prime de foarte buna calitate fara alergeni cu parfum placut de flori si uleiuri naturale.
SS-50
5 litri
Detergenti
SAPUN LICHID ECONOMIC SOFT
Sapun lichid formula econimica, usor parfumat, curata si indeparteaza murdaria si microbii mainilor. Ideal pentru a se folosi pentru igiena mainilor.
SL-ES
5 litri
Detergenti
CLOR CONCENTRATIE 5%
Clor inalbitor – concentratie 5%.
CLR-50
5 litri
Detergenti
EMULSIE SILICONICA ANTISTATICA PENTRU MOBILIER
Solutie antistatica pentru curatarea obiectelor din material lemnos sau plastic. Indicat pentru lustruirea mobilei, protectia contra prafului. Se pulverizeaza pe suprafata ce urmeaza a fii curatata folosind o laveta uscata.
ES-WD
5 litri
Detergenti
DEGRESANT PLITE SI ARAGAZE SPUMA
Detergent spuma pentru curatarea grasimii arse si a murdariei din cuptoare, oale, tigai, plite, gratare, ceramica, etc. Curata eficient grasimile depuse pe aragaz si coptor.
DPA-30
5 litri
Detergenti
DETARTRANT TIP GEL
Se foloseste pentru toalete si suprafete rezistente la acid cum ar fi faianta, piatra naturala, granit, quartz, basalt, etc. Pentru indepartarea depunerilor de calcar si rugina.
DT-20
5 litri
Detergenti
BACTISEPT DETERGENT IGIENIZANT SANITARE CONCENTRAT
Este un amestec pe baza de clor parfumat destinat pentru curatarea si igienizarea zilnica toaletelor, lavoarelor, gresie, faianta, cazi baie, vas WC, pardoseli, instalatii sanitare, etc. Dilutie 2-20%, produs de utilizat 100-250 litri.
BCT-IG
5 litri
Detergenti
DETERGENT ANTICALCAR SPUMA
Detergent anticalcar, ideal pentru eliminarea completa a depunerilor de calcar, piatra si rugina ale obiectelor sanitare sau a diverselor instalatii.
ATC-42
5 litri
Detergenti
DETERGENT MOCHETA SI TAPITERII CONCENTRAT
Recomandat pentru spalarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor auto atat manual cat si cu masini speciale de injectie retractie. Dilutie 2%, produs de utilizat pana la 250 litri.
DMV-10
5 litri
Detergenti
PASTA ABRAZIVA CU MICROPARTICULE
Crema de curatat cu microparticule pentru suprafete multiple. Formula puternic abraziva, ce curata si degreseaza vase, obiecte sanitare, gresie, plite, hote, fara sa zgarie.
PA-50
0,6 kg
Detergenti
IGIENIZANT MESE
Detergent igienizant pe baza de saruri de amoniu cuaternar 0,5%, ideal pentru curatarea si igienizarea meselor din restaurante, baruri, terase, etc. Produsul se aflta in recipient cu trigger profesional, care dozeaza spuma sau spray.
IGI-100
1 litru
Detergenti
DETERGENT PARDOSELI Ultra-CONCENTRAT
Detergent pentru pardoseli: gresie, faianta, linoleum, marmura, parchet laminat. Puternic efect de curatare si parfumare, lasa suprafetele spalate si stralucitoare, igienizant cu efect de protectie. Nu necesita clatire. Produsul de 10 ori mai concentrat. Produs de utilizat- 10 litri
GF-50
1 litru
Detergenti
PASTILE CLORAMINA CLOROM
PASTILE CLORAMINA CLOROM este un dezinfectant universal pe baza de clor efervescent sub forma de pastile cu aplicare in cele mai diferite domenii : ocrotirea sanatatii, salubritatea publica, industria farmaceutica.
CLR-200
200 tablete
Detergenti
PASTILE PISOAR EKOTABS HD+
Pastile pt. pisoar,elimina mirosul neplacut lasand un parfum fresh si dezinfectand in acelasi timp. Ambalate 100buc/cutie.
EKT-100
100 tablete
Detergenti
MANOCID – DEZINFECTANT MAINI PE BAZA DE ALCOOL 1L
Dezinfectant alcoolic gata preparat, destinat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor. 3 ml pentru 1 utilizare.
MNC-1
1 litru
Detergenti
VENTISEPT LIQUID AF - DEZINFECTANT SUPRAFETE 5L
Dezinfectant rapid pe baza de alcool Ventisept Liquid AF - Dezinfectant rapid pentru suprafete pe baza de alcool. Fara aldehide & fenoli. Activ impotriva HBV HCV HIV in 30 secunde.
VSAF-1
5 litri
Detergenti
CLINELL - LAVETE DEZINFECTANTE UNIVERSALE 200 LAVETE
Lavete dezinfectante cu proprietati excelente de curatare. Recomandate pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor de orice tip si a echipamentelor medicale. Recomandate si pentru dezinfectia mainilor.
CLN-200
200 lavete
Detergenti
DETERGENT RUFE PROFESIONAL AUTOMAT
Detergent profesional automat pentru spalarea rufelor cu ajutorul masinilor de spalat automate. Curata rufele, lasand un miros proaspat si placut. Produsul se vinde la sac de 20kg.
MPW-20
20 kg