AQUATABS® - tabletele nr 1 în lume în tratarea apei potabile din punct de vedere al scării de utilizare și al rezultatelor obținute

Aquatabs

DESPRE Aquatabs®

Aquatabs® este un biocid cu spectru larg de acțiune având eficacitate: bactericidă, fungicidă, tuberculocidă, virucidă și sporicidă fiind folosite pentru dezinfectarea apei potabile din puțuri de mică - medie - mare adâncime, a camerelor de captare a izvoarelor, precum și a bazinelor de sedimentare. Produsul poate fi utilizat pentru dezinfectarea prin spălare a tuturor suprafețelor, fructelor și legumelor, produselor abatorizate etc.
Aquatabs® sunt folosite atât în situații de urgență cât și pentru utilizarea în mod uzual în gospodăriile ce nu sunt conectate la rețeaua de apă potabilă.
Dezinfectanti

Mod de utilizare Aquatabs®

Aquatabs® sunt tablete efervescente ce ucid microorganismele din apă și previne holera, febra tifoidă, dizenteria și alte boli cu transmitere prin apă.
Un comprimat Aquatabs® eliberează echivalentul a 5000mg clor activ ce asigură dezinfectarea a 1.000 litri de apă.
Aquatabs® detine avizul 2734BIO/5/12.24 eliberat de către Ministerul Sănătății- Institutul National de Sănătate Publică și este definit ca produs biocid grupa 1 TP 5 (dezinfectant apă potabilă).